Livsmestring

Mindfulness in Schools Project (MiSP)

I troen på at de unge i deres klasserom kunne ha nytte av å lære oppmerksomhet ferdigheter etablert Richard Burnett og Chris Cullen, skole lærere og mindfulness utøvere, MiSP i 2009. Det var ingen læreplaner som lærte oppmerksomhetskunnskaper tilgjengelig i Storbritannia i 2009, slik at MiSP opprettet .b (uttalt «dot-b», som står for stopp og være) for 11-18 åringer. MiSP jobbet senere med Sarah Silverton og Tabitha Sawyer (Pen Y Bryn) og skapte «Paws b» for 7-11 åringer. MiSPs siste kurs er «.b Foundations» som ble skrevet for lærere og skolepersonale.

MiSP leverer ikke disse læreplanene direkte i skolene selv, men gir opplæring til voksne i å undervise sine opplæringskurs til barn og unge i skolen. MiSP har nå trent over 2344 lærere i å undervise «.b», 926 i «Paws b» og 287 i «.b Foundations».

I september 2016 ble MiSP en veldedig organisasjon med visjonen om at hvert barn skal ha ferdigheter som kan hjelpe dem med å håndtere vanskeligheter og blomstre, og forståelse for hvordan og når de skal bruke disse ferdighetene.
De har som mål å fremme undervisning om oppmerksomt nærvær til unge ved å tilby gratis støtte, råd og informasjon til skoler, lærere, elever og foreldre i Storbritannia, samt det høyeste treningsnivået i MiSPs læreplaner.

https://mindfulnessinschools.org
Richard Burnett sin TEDx Talk i 2013

Om forfatteren

Irene

Legg inn en kommentar

Klikk her for å legge inn en kommentar

Rapporter

Tilstanden i den digitale skolen Monitor 2016. Kommer ny rapport oktober 2019

Takk for ditt tips!

For at informasjonen på disse sidene skal bli best mulig, trenger vi din kunnskap og ditt engasjement!