Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SETT

29. november 2017 @ 09:00 - 30. november 2017 @ 17:00

Arrangøren skriver:

«Konferanseprogrammet på SETT gir inspirasjon direkte fra lærere i barnehage og skole og skoleledere som har erfaring med å endre og utvikle skolens og barnehagens måte å lære på. Innholdet presenteres gjennom inspirerende seminarer, forelesninger og mer praktiske workshops. Hensikten med konferansen er å gi deg nye, interessante ideer til hvordan du praktisk og konkret kan utvikle både deg selv, skolen eller barnehagen i nye, spennende retninger.

I tillegg til konferansen er det også en messe hvor utstillere tilbyr forelesninger, demonstrasjoner, workshops, intervjuer, diskusjoner mm. Her finner du bedrifter som tilbyr produkter eller tjenester som kan knyttes til innovativ og digital læring. Under utstillingen på SETT kan du møte kommuner, skoler og barnehager som viser frem vellykkede prosjekter, men også mange leverandører av både pedagogiske modeller, maskinvare, programvare og plattformsystemer.

SETT ønsker å tilby lærere, skoleledere, styrere og skoleeiere det mest interessante og innovative man finner i Skandinavia.

På utstillerdelen av SETT møtes ledende leverandører og representanter fra Norges skoler ansikt til ansikt, noe som er den mest effektive formen for salg og relasjonsbygging.

Siden oppstarten i Stockholm i 2012 har SETT hatt en formidabel vekst og suksess. Konferansen har utviklet seg til å bli to store konferanser, i Stockholm og Malmø. Siste år var det over 10000 besøk på konferansen i Stockholm. SETT tar mål av seg å skape en arena for å løfte fram det fremste som skjer i skolen innen både digitale og andre verktøy for læring og utvikling. Målet er å inspirere, motivere og lære av hverandres praksis, og bidra til erfaringsutveksling.»

Detaljer

Start:
29. november 2017 @ 09:00
Slutt:
30. november 2017 @ 17:00
Arrangement Tags:
, , ,
Hjemmeside:
http://www.settdagene.com

Sted

Norges Varemesse på Lillestrøm
Norge

Arrangør

Easyfairs og Meet In Grid