Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Exploring the use of Mindfulness in Schools & Universities – Common Challenges – Common Solutions – East & West

12. juni 2018 @ 08:00 - 17:00

Arrangøren skriver:
«Tre fremragende lærere i mindfulness besøker Norge i juni og Mindfulness Norge arrangerer en konferanse i den anledning. Alle lærerne arbeider med å bringe mindfulness inn i utdanning i sine land (Sri Lanka, Tibet og Storbritannia. Buddhistforbundet henvendte seg til Mindfulness Norge og spurte om vi ville arrangere en seminardag om mindfulness innen utdanningsfeltet der vi får høre om erfaringer fra andre land, og får sjanse til å presentere noe av det som skjer i Norge.
De internasjonale gjestene er Venerable U. Dhammajiva, grunnlegger og leder av Sati Pasala Foundation in Sri Lanka. Han er abbot and meditasjonsmester ved et skogskloster på Sri Lanka. Dernest Venerable Ringu Tulku Rinpoche som er grunnlegger av Bodhicharya Foundation, en internasjonal organisasjon for å støtte utdanningsprosjekter og interkulturell dialog. Til slutt er det Kumanga Andrahennadisom leder Bodhicharya Foundation. Hun arbeider med mindfulness i Storbrittania der hun forsker på dette og driver programmet the Mindfulness-Based Design Practice(MBDP) Teacher Training Program. 
Fra Norge deltar Michael de Vibe, Ole Henning Sommerfelt, Nina Spurkeland, Inki Strauma, og Anne Sælebakke med sine erfaringer fra ulike prosjekter innen utdanningsfeltet I Norge.
Konferansespråket er på engelsk og dagen vil være en god anledning til å lære mer om hvordan Mindfulness kan bringes inn i utdanningsfeltet samt gi påfyll gjennom ulike mindfulnessøvelser ledet av gjestene på Asia og UK.»

Arrangør

https://www.mindfulnessnorge.no

Sted

Red Cross Conference Centre, Hausmansgate 7, 0186 Oslo

Oslo, Norge + Google-kart