Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Eksplosive barn – Modul 2

25. oktober 2018 @ 08:00 - 26. oktober 2018 @ 16:00

Arrangøren skriver:

«Modul 2 er for deg som fra før har kjennskap til Dr. Greens metode og ønsker mer intensiv og konkret trening i bruk av metoden Problemløsning Gjennom Samarbeid. For å være med på modul 2 så må du ha deltatt på et kurs over 1 dag med Ross Greene tidligere.
Modul 2 egner seg for de som ønsker å øke sin forståelse av den og sine ferdigheter i å anvende modellen i skole og andre institusjoner, i privat praksis eller egen familie. Vi oppfordrer også de som allerede har deltatt på tidligere kurs på nivå 1 eller 2, til å komme tilbake for å videreutvikle sine ferdigheter i bruk av modellen, og til å få med seg de siste oppdateringene både av forskning og teorier om modellen.Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer?

Ross Greene er skaperen av PGS modellen, Problemløsning Gjennom Samarbeid (på engelsk CPS, Collaborative and Proactive Solutions) og forfatter av de bestselgende bøkene “Eksplosive barn” og “Utenfor” (engelsk tittel ”Lost at School”) . Dr. Greene var ansatt ved Harvard Medical School i over 20 år, og er nå tilknyttet psykologisk institutt ved Virginia Tech, som Associate Professor. Hans forskning er støttet av Stanley Research Institute, the National Institutes of Mental Health, the U.S. Department of Education, og Maine Juvenile Justice Advisory Group. Ross Greene jobber med familier, skoler og spesialskoler, psykiatriske institusjoner, barnevern og fengsler, og foreleser over hele verden.

Barn som blir ekstremt sinte, frustrerte, noen ganger voldsomme, og som har for vane å eksplodere ofte og for tilsynelatende ingenting, kan være meget utfordrende og slitsomme å omgås. Foreldre, førskolelærere, lærere og andre som opplever dette daglig vet alt om dette. Ofte har de prøvd alt, men lite hjelper. Hva gjør en da? Dette gir Ross Greene gode og praktiske svar på.

Målgruppe for kurset.
Dette er et kurs for alle som jobber innen:

Pedagogikk og undervisning.
Skole eller barnehage.
Barnevern, barne og ungdomspsykiatri.
Familievern og familieterapi.
Politi eller fengsler.
Alle som jobber med barn og unges psykiske helse og livssituasjon.
Kurset er også meget aktuelt for foreldre.»

Modul 1: Onsdag 24. oktober 2018.

Modul 2: 25-26. oktober 2018.

Detaljer

Start:
25. oktober 2018 @ 08:00
Slutt:
26. oktober 2018 @ 16:00
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
https://famlab.no/eksplosive-barn-modul-2/

Arrangør

https://famlab.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Felix konferansesenter, Bryggetorget 3, 0125 Oslo. Dette ligger på Aker brygge
Oslo, Norge + Google-kart