Ukategorisert

Er AltSchool fremtidens skole?


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/oppvekstportalen.no/public_html/wp-content/themes/herald/core/template-functions.php on line 193

Teknologi og kunnskap transformerer samfunnet stadig raskere. Målet til AltSchool er å gi alle barn muligheten til å nå sitt potensial. Høsten 2013 ble den første skolen åpnet og har nå utvidet til skoler i San Francisco, Palo Alto og New York City.

I samarbeid mellom de som underviser, teknologien tilgjengelig og designer team har de laget en platform for å gjøre læring personlig.

Skolene varierer i størrelse fra 35 til 120 elever og tilbyr aldersblandede miljøer hvor teknologi hjelper underviserne å lage individuelle personlige kunnskap og prosjekt basert læringsopplevelser som er fokusert på å utvikle hele barnet.

De bygger også et nettverk av partner skoler som deler tilsvarende mål om å transformere skole opplevelsen for deres studenter. Ved å benytte AltSchool sin teknologiske platform og kunnskapen som er samlet fra deres lab skoler, så kan partner skoler optimalisere sine prosesser og lage deres egen hele barnet individ tilpassede læringsmiljøer.

Om forfatteren

Irene

Legg inn en kommentar

Klikk her for å legge inn en kommentar

Rapporter

Tilstanden i den digitale skolen Monitor 2016. Kommer ny rapport oktober 2019

Takk for ditt tips!

For at informasjonen på disse sidene skal bli best mulig, trenger vi din kunnskap og ditt engasjement!