Livsmestring

Anne Sælebakke – barn i balanse


Anne Sælebakke har i snart 20 år undervist andre i mindfulness, og har i mange år vært engasjert i barn og unges helse og balanse i vår tid. I 2009 var Anne med og startet foreningen Mindfulness Norge som hun også ledet fra 2013-2015. i 2018 ble boken «Livsmestring i skolen – Et relasjonelt perspektiv» lansert. Anne Sælebakke har blitt intervjuet av Nettavisen i Fagbokpodden, om boken «Livsmestring i skolen». Hun har også skrevet boken Barn i balanse – nærvær og empati i barnehagen (Gyldendal 2015) og bidratt med øvelser til Helle Jensens bok Nærvær og empati i skolen (Gyldendal 2014).

Anne Sælebakke har egen virksomhet med undervisning, veiledning og terapi. Hun har bakgrunn som lærer, fysioterapeut og psykoterapeut. På 80 og 90 tallet arbeidet hun ved flere barneskoler og i skolehelsetjenesten i Kongsberg kommune. Siden slutten av åttitallet har hun hatt utallige formidlingsoppdrag for pedagoger og behandlere innenfor oppvekst- og utdanningsfeltet, både på kommunalt nivå og i regi av høgskoler og Folkeuniversitetet. Hun var en av lederne for et internasjonalt prosjekt, Call to Care, ved en norsk barneskole, i 2015-2017.
Siden åttitallet har hun fått regelmessig undervisning i nærværsmeditasjon ved Vækstcenteret i Danmark.

For tiden underviser hun blant annet på kursrekken Oppmerksomt nærvær (Mindfulness) i samvær med barn og unge ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, RBUP Øst og Sør.

Trykk HER hvis du vil se Anne Sælebakke sin hjemmeside.
Hør intervju med Anne Sælebakke

Om forfatteren

Irene

Legg inn en kommentar

Klikk her for å legge inn en kommentar

Rapporter

Tilstanden i den digitale skolen Monitor 2016. Kommer ny rapport oktober 2019

Takk for ditt tips!

For at informasjonen på disse sidene skal bli best mulig, trenger vi din kunnskap og ditt engasjement!