Læringsglede

Angela Duckworth – Grit

Grit er definert som «utholdenhet og lidenskap for langsiktige mål. I slutten av tjueårene forlot Angela en krevende jobb som bedriftsrådgiver for å undervise syvendeklassinger i New York i matematikk. Flere år i klasserommet lærte henne at innsatsen var enormt viktig for å lykkes. For å begynne å løse mysteriet om hvorfor noen mennesker jobber så mye hardere og lengre enn andre, kom Angela inn i PhD-programmet i psykologi ved University of Pennsylvania, hvor hun nå er professor. Hun er også en 2013 MacArthur stipendiat og grunnlegger og vitenskapelig direktør i Character Lab.

Oversatt fra https://angeladuckworth.com/

Om forfatteren

Beate Lofseik

Legg inn en kommentar

Klikk her for å legge inn en kommentar

Podcasts

Lærerrommet
Rekk opp hånda!
Vi setter pris på tips om andre podcasts…

Takk for ditt tips!

For at informasjonen på disse sidene skal bli best mulig, trenger vi din kunnskap og ditt engasjement!